Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Mustig färs med pappardelle pasta
Ingredienser
1 paket Papardelle pasta
1 pkt Vegofärs ca 400g
Vegonade Rödvin, efter tycke och smak
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk finkrossade tomater
1 st morot
1 dl vatten
Övrigt: Storbladig persilja, socker efter smak
Mustig färs med pappardelle pasta
Produkt i receptet
Vegonade Rödvin
Enkel
Vegan
Mustig färs med pappardelle pasta
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Trinidad Doubles med Vegonade Mang & Chili
Krämig pasta med rosmarin, svartkål och skogschampinjoner
Saffransstuvad grönkål med Vegonade Arizona
Asiatisk pumpasoppa med Vegonade Mango & Chili
Ingredienser
1 paket Papardelle pasta
1 pkt Vegofärs ca 400g
Vegonade Rödvin, efter tycke och smak
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk finkrossade tomater
1 st morot
1 dl vatten
Övrigt: Storbladig persilja, socker efter smak
Mustig färs med pappardelle pasta
Produkt i receptet
Vegonade Rödvin