Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Vegansk oktoberfest
Ingredienser
850 g formbar färs
1 paket Vegonade Italy á 90 g
Salt efter smak
1 kg mospotatis
4 gula lökar
200 g surkål
1 knippe färsk bladpersilja
2 dl havregrädde
50 g margarin
1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
Salt och vitpeppar efter smak
3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
2 msk dijonsenap
2 tsk senapspulver
Salt och peppar efter smak
Vegansk oktoberfest
Produkt i receptet
Vegonade Italy
Medel
Vegan
Vegansk oktoberfest
Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Ingredienser
850 g formbar färs
1 paket Vegonade Italy á 90 g
Salt efter smak
1 kg mospotatis
4 gula lökar
200 g surkål
1 knippe färsk bladpersilja
2 dl havregrädde
50 g margarin
1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
Salt och vitpeppar efter smak
3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
2 msk dijonsenap
2 tsk senapspulver
Salt och peppar efter smak
Vegansk oktoberfest
Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.
Produkt i receptet
Vegonade Italy
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse
Jag godkänner