Ingredienser

  • 850 g formbar färs
  • 1 paket Vegonade Italy á 90 g
  • Salt efter smak
  • 1 kg mospotatis
  • 4 gula lökar
  • 200 g surkål
  • 1 knippe färsk bladpersilja
  • 2 dl havregrädde
  • 50 g margarin
  • 1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • 3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 tsk senapspulver
  • Salt och peppar efter smak

Produkt i receptet

Vegonade Italy
Vegonade Italy
Medel
Vegan

Vegansk oktoberfest

Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.

Ingredienser

  • 850 g formbar färs
  • 1 paket Vegonade Italy á 90 g
  • Salt efter smak
  • 1 kg mospotatis
  • 4 gula lökar
  • 200 g surkål
  • 1 knippe färsk bladpersilja
  • 2 dl havregrädde
  • 50 g margarin
  • 1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • 3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 tsk senapspulver
  • Salt och peppar efter smak

Vegansk oktoberfest

Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.

Produkt i receptet

Vegonade Italy
Vegonade Italy