Ingredienser

  • 850 g formbar färs
  • 1 paket Vegonade Italy á 90 g
  • Salt efter smak
  • 1 kg mospotatis
  • 4 gula lökar
  • 200 g surkål
  • 1 knippe färsk bladpersilja
  • 2 dl havregrädde
  • 50 g margarin
  • 1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • 3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 tsk senapspulver
  • Salt och peppar efter smak

Produkt i receptet

Vegonade Italy
Vegonade Italy
Medel
Vegan

Vegansk oktoberfest

Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.

Vegansk oktoberfest

Färskkorvar Salsiccia style, potatismos med surkål och stekt lök samt senapssås.

Ingredienser

  • 850 g formbar färs
  • 1 paket Vegonade Italy á 90 g
  • Salt efter smak
  • 1 kg mospotatis
  • 4 gula lökar
  • 200 g surkål
  • 1 knippe färsk bladpersilja
  • 2 dl havregrädde
  • 50 g margarin
  • 1-3 dl havredryck (för att spä ut moset till önskad konsistens)
  • Salt och vitpeppar efter smak
  • 3 dl växtbaserad matlagningsyoghurt
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 tsk senapspulver
  • Salt och peppar efter smak

Produkt i receptet

Vegonade Italy
Vegonade Italy