Tävla & vinn!

Tävla och vinn en tapasbricka!

SÅ HÄR TÄVLAR DU: Köp 3 valfria produkter från PAUL och THOM. Ta en bild på kvittot. Kryssa i ett av alternativen här nedan, motivera och ladda upp din bild på kvittot samt fyll i din e-postadress.
Vilka smaker på Salamisticks har PAUL och THOM?(Obligatoriskt)
Kryssa i ett utav förslagen nedan.
Max antal tecken 150.
Ta en bild på ditt kvitto med din mobilkamera och ladda upp det här.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: png, gif, jpg, heic, Max filstorlek: 64 MB, Max antal filer: 3.
  Vid vinst kontaktar dig via denna adress.
  Godkänn(Obligatoriskt)
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Vad vinner man?
  Blir du en av de tio som vinner en elegant och vackert designad bräda i akaciaträ med 3 bestick, från Markus Aujalay, förpackad i exklusiv ask. Passar som uppläggningsbricka av tapas och delikatesser. Storlek 48 x 20 x 1,5 cm. Värde: 399 kronor.

  Hur länge pågår tävlingen?
  Tävlingen arrangeras av PAUL och THOM och pågår från den 1 februari till och med den 5 mars 2023. Genom att registrera dig i tävlingen godkänner du regler och villkor. Registrering på tävlingsidan kan ske fram till och med klockan 08:00 den 5/3-2023, därefter utser vi 10 stycken lyckliga vinnare. Vinst meddelas via den registrerade e-postadressen som tävlingsdeltagaren angivit.

  Vem kan tävla?
  För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och över 18 år. Anställda hos företag som har medverkat i utveckling av tävlingen får inte delta.

  Regler och allmänna villkor
  Genom att registrera dig i denna tävling godkänner du din medverkan i tävlingen och aktuella villkor. Arrangören kan kontakta registrerade användare för att informera om tävlingen. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra premier. Alla steg måste utföras för att kunna kunna delta i tävlingen. De tio som laddat upp ett kvitto på köp av 3 valfria produkter, svarar rätt på frågan och har de bästa motiveringarna vinner.

  Arrangören förbehåller sig rätten till att vid behov uppdatera tävlingsvillkoren under tävlingsperioden. Vid fortsatt deltagande anses eventuella ändrade villkor vara godkända.Stänga av en användare utan förvarning vid olämpligt beteende eller misstänkt fusk. När som helst avbryta denna tävling utan att därigenom ådra sig något ansvar.

  Personer som bryter mot dessa tävlingsvillkor kommer att uteslutas ur tävlingen och tävlingsbidraget kommer att ogiltigförklaras.

  Arrangören, andra enheter eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt till denna tävling ansvarar ej för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

  Arrangör ansvarar inte för: Direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av användning av webbplatsen. Virus eller annan skada på användarens dator till följd av registrering på eller användning av webbplatsen – däribland överföring av material, ljud, data, text, bilder och video från webbplatsen. Premiens beskaffenhet, utskick och information.

  Arrangören förbehåller sig rätten att göra ändringar i villkor/period vid oförutsedd händelse. Alla som mottar premien friskriver arrangör och partners från allt ansvar som rör skada eller skador som orsakats av eller påstås ha orsakats genom deltagande i denna tävling och mottagande och användning av premien så långt sådan friskrivning är möjligt enligt gällande svensk lag.

  Frågor rörande tävlingen ställs till info@paulochthom.se