!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Vegonade - matmagi för det gröna köket. 

Vegonade är en smaksättare för det gröna köket. Med äkta kryddor och den finaste rapsoljan har vi skapat Vegonader som lyfter råvarornas naturliga smaker till nya höjder. Och vi har gjort det super enkelt – bara att dela grönsaker, blanda, tillaga och njut!

Fler och fler väljer att äta grönt en gång i veckan - men vet inte riktigt vad de skall laga. Med Vegonade gör vi det enkelt. Du väljer råvara och vi står för matmagin! Vegonade är skapad på bästa rapsoljan, renaste kryddorna och anpassad till de svenska råvarorna! Passar till alla grönsaker, färska som frysta. Massera påsen så att allt blandas väl, klipp av ena hörnet och portionera ut önskad mängd, blanda med grönsaker och tillaga i ugn eller stekpanna. 

Vegonade finns i 6 olika smaker; Mango & Chili, Black Garlic, Italy, Garlic & Parmesan*, Arizona och Roasted Peppers. För inspiration och smakrika tips kika in på Vegonade’s instagram och facebook. 

Vegonade
– för dig som vill äta mer grönt!

Vegonade är en smaksättare för allt grönt passar även bra till dip och sås! Passar lika bra till färska som frysta grönsaker. 

Inspireras av våra matiga
recept och tips!
Klicka här

 

Vi har flera lösningar för att skapa en säljkraftig exponering i just din butik.

Välj mellan en smidig hylla
att hänga på er inredning,
spårpanel eller trappexponering.
Psst. Vi har även grymt
fina skyltar och matiga tips.

Fråga din säljare så
berättar vi mer!

--> Vegonade finner du hos ICA, CityGross och Hemköp.
--> Lagerlagt hos Bergendahls och Axfood.
Rek.butikspris är 19:90 kr per påse.

*Garlic & Parmesan är en Lakto-ovo-vegetarisk produkt som innehåller: (pastöriserad komjölk, mjölksyrabakterier, ystenzym)