Smaksättare och marinad

Vegonade är en marinad och smaksättare, producerad med äkta kryddor och på rapsolja. Marinaden finns i åtta olika smaker som förhöjer smaken på de grönsaker eller andra råvaror som grillas, steks eller tillagas i ugn. Nu kan du laga en rätt som passar till alla! Finns både som vegansk och lakto-ovo-vegetarisk. Du hittar Vegonade i välsorterade livsmedelsbutiker.

Vegonade utan palmolja!

Produktutveckling är något vi älskar och vi försöker ständigt att förbättra våra produkter. Vi kan nu glatt meddela att vi har två Vegonader som är helt fria från palmolja! Vegonade Rödvin och Vegonade Tryffel har vi lyckats att skapa utan palmolja. Istället för palmolja använder vi härdad rapsolja. På sikt ska vi försöka ta bort palmolja och ställa om så att alla våra Vegonader använder härdad rapsolja. Detta är en lång process och många tester innan vi kan ställa om alla. Håll ut!

Magiska smaksättare

Med äkta kryddor och rapsolja lyfter Vegonade råvarornas naturliga smaker till nya höjder. Och vi har gjort det super enkelt – bara att dela grönsaker, blanda, tillaga och njut! Det är bara fantasin som stoppar. Du har åtta magiska smaksättare att välja mellan varav sju är veganska. Vegonade Garlic & Cheese är en lakto-ovo-vegetarisk marinad smaksatt med äkta Parmigiano Reggiano. Du hittar Vegonade i välsorterade butiker som ICA, Coop, Hemköp och City Gross. För alla butikskedjor, läs mer här.

Jävligt gott samarbete

Vegoprofilen Gustav Johansson på Jävligt Gott skapar matmagi med våra Vegonader. Med sin specialitet på smak och matupplevelse har han tagit fram recept. Med fokus på enkelhet och matglädje vill vi inspirera till en god smakresa med Vegonade. Inspireras av Gustavs fantastiska recept här nedan!

Upptäck Vegonades matmagi

Mango currynudlar

Mango currynudlar

Vardag

1 röster