Lyxig smörgås med tryffel och dadel

Enkel

Unna dig en riktigt smarrig smörgås krispigt stekt toppad med tryffelprosciutto, färskost samt Dadel Crema di Balsamico på toppen.

Ingredienser

Lyxig smörgås

1 förp Saluhall Tryffel Prosciutto

1 förp Färskost

1 st Rustikt lantbröd, surdeg

1 knippe Färsk ruccola

1 st Vitlöksklyfta

Dadel Crema di Balsamico

Olivolja till stekning

Gör så här

Skär upp brödet i skivor.

Hetta upp en stekpanna med olivolja.

Stek brödet så att det blir krispigt, dela på vitlöksklyftan och gnid in brödet med vitlöken.

Bred på färskost, varva med Saluhall Tryffel Prosciutto, lägg på lite ruccola och avsluta med att ringla över Dadel Crema di Balsamico.

Kopierat!

Produkter i receptet