Picksalami, kallrökt

Klassisk ungersk Picksalami. Finmald och finstämd i smaken med schalottenlök. Salamin kallröks över en eld av speciell bokved som torkat mer än två år. PICK salami når sin fulländning genom den långsamma mognadsprocessen där salamin lufttorkas i 90 dagar, en process som ständigt övervakas av en salamimästare. Den karaktäristiska smaken och utseendet beror på det speciella vita ädelmögel som, tack vare stadens unika mikroklimat, utvecklas på salamins utsida. Resultatet är en ren, fin, ytterst smakrik och mycket hållbar kvalitetsprodukt, framställd utan onödiga tillsatser.
Kopierat!
Hitta återförsäljare
  • Produktinformation

    Beskrivning: Klassisk ungersk Picksalami. Finmald och finstämd i smaken med schalottenlök. Salamin kallröks över en eld av speciell bokved som torkat mer än två år. PICK salami når sin fulländning genom den långsamma mognadsprocessen där salamin lufttorkas i 90 dagar, en process som ständigt övervakas av en salamimästare. Den karaktäristiska smaken och utseendet beror på det speciella vita ädelmögel som, tack vare stadens unika mikroklimat, utvecklas på salamins utsida. Resultatet är en ren, fin, ytterst smakrik och mycket hållbar kvalitetsprodukt, framställd utan onödiga tillsatser.

    GTIN: 02379431200005

    Nettovikt: Ca 1,5 kg

    Tillverkningsland: Ungern

    Ursprung: Ungern

    Förpackning: Förpackad i en skyddande atmosfär.

    Antal: ca 1,5kg per styck

  • Ingredienser

    Ingredienser: Griskött, grisspäck, salt, kryddor, socker, konserveringsmedel E250. (Korvskinnet ej ätbart).

    Styrka: 0 av 5

  • Förvaring och hållbarhet

    Förvaring: Torrt & svalt, max +20°C.

    Hållbarhet: 80 dagar

  • Näringsinnehåll

    Energi: 2167 kJ/ 524 kcal

    Fett: 47,0 g

    varav mättat fett: 19,0 g

    Kolhydrater: <0,5 g

    varav sockerarter: <0,5 g

    Protein: 25,0 g

    Salt: 4,2 g

  • Obs! Information på förpackning är alltid den som gäller.

    Namn: Picksalami, kallrökt