Välkommen till vår kundtjänst!

Här kan du ställa frågor eller reklamera en vara. Vår kundtjänst svarar på dina frågor på vardagar mellan 09:00-12:00. Har du en reklamation, vänligen klicka på länken nedan och skicka ett mail till oss så tar vi kontakt med dig. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon på 08-594 510 70.

Om en vara eller produkt är dålig, vad gör jag då?

Gå tillbaka till butiken där produkten inköpts. Reklamation görs först och främst i den butik du köpt produkten i. Varan måste reklameras inom skälig tid. Det betyder att du ska ta med dig varan till butiken och visa upp den så snart du upptäcker felet. Kom även ihåg att kvitto måste uppvisas.

Reklamation

Du kan reklamera din vara direkt till oss. För att vi ska kunna gå vidare med en reklamation och reda ut vad som kan ha hänt, är det viktigt att du lämnar så många uppgifter som möjligt. Gör din anmälan till oss på reklamation@paulochthom.se

Vi behöver få följande uppgifter: Produktnamn, Batch no (står oftast vid streckkoden), bäst-före-datum, butikens namn. För- och efternamn, adress, postnummer och postadress, telefonnummer och e-post. Beskriv ditt ärende och bifoga bilder på produkt, baksidesetikett och kvitto. Vi kommer sen att höra av oss till dig så snart vi kan.

Kvalitet

God mat och hög kvalitet är viktigt för oss. Våra leverantörer gör ständiga kontroller och kvalitetssäkrar våra produkter. Vi garanterar bästa möjliga kvalitet på oöppnade förpackningar som hanterats enligt våra rekommendationer och inom bäst-före-datum på våra förpackningar.

Hur kan jag som konsument avgöra om produkten är bra?

Kika på produkten, kontrollera datum och använd dina sinnen; smaka, lukta och inspektera.

Vill du ställa en fråga?

Du är varmt välkommen att skicka oss din fråga på info@paulochthom.se