Ursäkta röran. Vi bygger om
Produkter
Produkter
Tillbaka
Produkter
Visa allt
Saluhall | Tapas, chark och ost
Ölkorv | Salamichips | Snacks
Inläggningar | oliver
Färskkorv | Grillkorv
Dryck | Lemonad
Kryddor | Balsamico
Lufttorkad Chark | Salami
Ost | Grissini och tillbehör
Delikatessdisken
Recept
Recept
Tillbaka
Recept
Visa allt
Tapasbollar
Revbenspjäll
Albondigas
Pepperballsås
Patatas Bravas
Spansk tortilla
Vitlöksbröd
Sill granatäpple
Pepparrotsill salamikrisp
Patéer i julformat
Pizza bianco med Salamichips
Tomatsoppa
Cacio e pepe med citron
Puttanesca
Mocktail Pink Panter
Mocktail Granatäpple
Mocktail Mojito
Duchesse toppar med parmesan
Tapasbricka
Blodig dryck till Halloweenfesten
Pizzabullar med Bruschettaskinka
Lyxig macka med prosciutto, valnötter, fikon och ricotta
Lyxig smörgås
Nyheter
Nyheter
Tillbaka
Nyheter
Visa allt
Norrlandskt mathantverk
Italienska oliver
Inspiration
Inspiration
Tillbaka
Inspiration
Visa allt
Ostskola
Marcona mandlar
Salsiccia eller Salchicha?
Serrano eller Prosciutto?
Tapas eller plockmat?
Oktoberfest
Mocktail's
Återförsäljare
Återförsäljare
Tillbaka
Återförsäljare
Visa allt
Återförsäljare
E-handel
Butiksutveckling & utbildning
Bli återförsäljare
Om oss
Om oss
Tillbaka
Om oss
Visa allt
Vår historia
Våra leverantörer
Våra förpackningar
Miljö & hållbarhet
Personuppgiftspolicy, GDPR
Fråga & svar
Kontakta oss
Kontakta oss
Tillbaka
Kontakta oss
Visa allt
Kundtjänst
Kontakta oss
FINLAND
FINLAND
Tillbaka
FINLAND
Visa allt
Tietoa meistä ja tuotteistamme
Historiamme
Toimittajamme
Pakkauksemme
Ympäristö ja kestävyys
GDPR
Yhteystiedot
Ost & tillbehör
;
Abadesa
Abadesa, lagrad 2 månader. Mild och krämig ost.
Aprikosmarmelad
Småskaligt producerad marmelad från Bourgogne, Frankrike.
Fikonmarmelad
Småskaligt producerad marmelad från Bourgogne, Frankrike.
Grissini Classico
Italienska Grissini, handbakade och spröda.
Grissini Classico
Italienska Grissini, tunna spröda och handbakade.
Grissini Havssalt
Italienska Grissini, smaksatta med havssalt.
Grissini Rubata
Italienska Grissini, skapat på 5 olika sorters spannmål.
Permigiano Reggiano, 16+ mån, D.O.P.
Äkta Parmigiano Reggiano, lagrad 16+ månader, härkomstcertifierad.
Svarta Körsbärsmarmelad
Småskaligt producerad marmelad från Bourgogne, Frankrike.
Svarta Vinbärsmarmelad
Småskaligt producerad marmelad från Bourgogne, Frankrike.
Tapasost la Reserva
Tapas ost la Reserva, av typen Abadesa, lagrad 10-12 månader.
;