Delikatessdisken

I delikatessdisken finner du småskaligt lufttorkad chark, salami, ost samt inläggningar och oliver.

;
Bresaola Punta D`Anca

Bresaola Punta D`Anca

Bresaola som traditionen bjuder. Lufttorkad av nötrulle (oxinnanlår) från Valtellinadalen. Lufttorkad i ca 11-12 månader.
Bruschettaskinka

Bruschettaskinka

Saftig skinka smaksatt med vår egna Bruschettakrydda. Unik skinka med delikat italiensk smak av bruschetta. Saftig lyx fjärran från vardagen. En vinnare bland skinkor. Lättkokt med bruschetta kryddor invändigt och utsida därefter rökt.
Bränneboskinka

Bränneboskinka

Rökt enmuskelskinka av traditionellt snitt. Mustig och välutvecklad rökighet.
Cocoq Paprika

Cocoq Paprika

Vår populära ugnsbakade Cocoq, av rent kycklingkött och kalkonkött med paprika, morötter och fin kryddning.
Delikatesslimpa

Delikatesslimpa

Ugnsstekt belgisk Delikatesslimpa är mångas favorit. Gjord på en kryddig, mycket finmald färs.
Fransk Lantsalami

Fransk Lantsalami

Fransk Lantsalami med hela pepparkorn härstammar och tillverkas i Ardennerna på gränsen mellan Frankrike och Belgien.
Grönpepparsalami

Grönpepparsalami

Premiumsalami, kallrökt och lufttorkad salami rullad i hel Grönpeppar från Madagaskar.
Gårdspancetta

Gårdspancetta

Lufttorkad Pancetta, kryddad med italienska örter. Perfekt att smaksätta pastarätter med.
Gårdsprosciutto 18+

Gårdsprosciutto 18+

Lufttorkad i minst 18 mån. Ljuvligt smakrik, kryddighet, sälta och härlig doft. Unik!
Gårdsprosciutto Rödvin

Gårdsprosciutto Rödvin

Lufttorkad i 12 månader. Marinerad 14 dagar i rödvin(Morellinodruvan). Smakrik och delikat i tonen, mjäll textur.
Gårdsprosciutto Tryffel

Gårdsprosciutto Tryffel

Lufttorkad i minst 14 mån. Smaksatt med färsk tryffel och vitlök! Riklig smak och fin sälta. En riktig höjdare!
Gårdsprosiutto Barolo

Gårdsprosiutto Barolo

Lufttorkad prosciutto med välbalanserad sälta, lagrad i barolovin.
Gårdsprosiutto Tryffel

Gårdsprosiutto Tryffel

Lufttorkad prosciutto med välbalanserad sälta, smaksatt med svart tryffel.
Gårdssalami fänkål

Gårdssalami fänkål

Lufttorkad i 60 dagar och är beredd av utvald köttråvara. Smaksatt med det finaste urval av kryddor, fänkål och köttråvara. Ljuvlig dolce. Smälter i munnen.
Gårdssalami tryffel

Gårdssalami tryffel

Lufttorkad i 60 dagar och är beredd av utvald köttråvara. Smaksatt med gårdsplockad tryffel. Ljuvliga tryffeltoner.
Hjärtformad Ostsalami

Hjärtformad Ostsalami

Tysk högklassig salami formad till ett hjärta. Kallrökt, lufttorkad och rullad i 10 månaders lagrad Parmesan.
Hjärtformad Pepparsalami

Hjärtformad Pepparsalami

Tysk högklassig salami formad till ett hjärta. Kallrökt, lufttorkad och rullad i svart- och vitpeppar.
Honungsskinka

Honungsskinka

Mager kvalitetsskinka, milt rökt och honungsmarinerad. Fin balans mellan sötma och sälta. Utsökt till buffén.
Höglandsskinka, basturökt

Höglandsskinka, basturökt

Handlagd helmuskelskinka. Rökt över vedeldat aggregat med endast naturliga tillsatser.
Jamon Duroc Centro

Jamon Duroc Centro

Högkvalitativ lufttorkad spansk skinka av grisrasen Duroc. Bra fettmarmorering, saftig och med smak liknande Iberico.
;