Fransk Lantsalami

Fransk Lantsalami med hela pepparkorn härstammar och tillverkas i Ardennerna på gränsen mellan Frankrike och Belgien. På traditionsenligt sätt lagras salamin i kylda rum i upp till 90 dagar. Under lagringstiden får salamin sitt vita karakteristiska utseende lite likt en camembertkultur. Skäres i lövtunna skivor.
Kopierat!
Hitta återförsäljare
  • Produktinformation

    Beskrivning: Fransk Lantsalami med hela pepparkorn härstammar och tillverkas i Ardennerna på gränsen mellan Frankrike och Belgien. På traditionsenligt sätt lagras salamin i kylda rum i upp till 90 dagar. Under lagringstiden får salamin sitt vita karakteristiska utseende lite likt en camembertkultur. Skäres i lövtunna skivor.

    GTIN: 02384700700001

    Artikel nummer: 1450

    Nettovikt: Ca. 1,5 kg

    Tillverkningsland: Belgien

    Ursprung: EU

    Förpackning: Förpackad i en skyddande atmosfär

    Antal: ca 1,5kg per styck

  • Ingredienser

    Ingredienser: Fermenterad köttprodukt. Griskött*, salt, MJÖLKPROTEIN, dextros, maltodextrin, kryddor, naturlig arom, vitlökspulver, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250, E252), syrakultur. Yta behandlad med: färgämne (E170), konserveringsmedel (E202, E235). Till 100g färdig vara har använts140g griskött.

  • Förvaring och hållbarhet

    Förvaring: Kylvara: +6-8ºC

    Hållbarhet: 40 dagar

  • Näringsinnehåll

    Energi: 1255 kJ 301 kcal

    Fett: 21,0 g

    varav mättat fett: 8,0 g

    Kolhydrater: 0,1 g

    varav sockerarter: 0,1 g

    Protein: 28,0 g

    Salt: 4,1 g

  • Allergiinformation

    Allergier: Mjölk

  • Obs! Information på förpackning är alltid den som gäller.

    Namn: Fransk Lantsalami