Vi vill att fler ska få njuta mer!

Vår ambition är att ge dig matglädje och att du ska få njuta mer! Vi vill att du ska få mer tid tillsammans med familj och vänner – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Och vi gör det enkelt för dig – öppna, lägg upp och njut.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter. Vi vill göra det enkelt för dig att kunna njuta av bra råvaror. Genom vårt nära samarbete med våra producenter och leverantörer säkerställer vi produktion och leverans av högkvalitativa produkter – givetvis med en spårbar varukedja. Med vår passion för produktutveckling inspirerar vi konsument och butik med både matglädje och kunskap.

I vårt sortiment finner ni; lufttorkade och förädlade produkter såsom prosciutto, parma, salami, inläggningar, salamichips, ölkorv, grissini och smaksättare. Genom att avläsa trender och analyser av marknaden och konsumentens utveckling skapar vi nya och hållbara produkter.

Tillsammans skapar vi unika möjligheter

Det som driver oss framåt är vår gemensamma passion för mat, människor och att vi har kul på jobbet! Vi är lösningsorienterade med ett mål – att göra det goda enkelt! Det skall vara enkelt att duka upp en måltid där du lägger tiden på familj och vänner.