Pastasallad med kantareller och tapasost La Reserva

Enkel

Här möts gyllene kantareller och Saluhall Jamon Duroc i en rustik men elegant kombination. Salladen avslutas med en vinägrett, toppas med riven lagrad tapasost La Reserva, som ger en nötig, fyllig ton och binder samman smakerna på allra bästa sätt. Resultatet är en sallad som är lika mycket fest på tallriken som den är en smakresa – perfekt till helgens middag eller som lyxigt inslag på buffén.

Ingredienser

Pastasallad

250 g Fusilli pasta

250 g Färska kantareller

1 förp Mixade salladsblad

1 förp Saluhall Jamon Duroc

150 g Riven tapaost La Reserva

Smör till stekning

Dressing

Kryddor: Salt, peppar och 1/2 vitlöksklyfta

0,5 dl Rapsolja

1 tsk Vitvinsvinäger

Gör så här

Koka upp pastan enligt anvisningar på förpackningen, låt rinna av i durkslag.

Mixa ihop dressingen.

Smörstek kantarellerna, salta och smaka av med lite peppar.

Blanda alla ingredienser, häll över dressingen och avsluta med riven tapasost la Reserva. Klart att njutas!

Kopierat!

Produkter i receptet