Här möts gyllene kantareller och Saluhall Jamon Duroc i en rustik men elegant kombination. Salladen avslutas med en vinägrett, toppas med riven lagrad tapasost La Reserva, som ger en nötig, fyllig ton och binder samman smakerna på allra bästa sätt. Resultatet är en sallad som är lika mycket fest på tallriken som den är en smakresa – perfekt till helgens middag eller som lyxigt inslag på buffén.

Pastasallad med kantareller och tapasost La Reserva
Enkel
Ingredienser
Pastasallad
250 g Fusilli pasta
250 g Färska kantareller
1 förp Mixade salladsblad
1 förp Saluhall Jamon Duroc
150 g Riven tapaost La Reserva
Smör till stekning
Dressing
Kryddor: Salt, peppar och 1/2 vitlöksklyfta
0,5 dl Rapsolja
1 tsk Vitvinsvinäger
Gör så här
Koka upp pastan enligt anvisningar på förpackningen, låt rinna av i durkslag.
Mixa ihop dressingen.
Smörstek kantarellerna, salta och smaka av med lite peppar.
Blanda alla ingredienser, häll över dressingen och avsluta med riven tapasost la Reserva. Klart att njutas!
Kopierat!