PAUL och THOM

Saluhall Toscana

PAUL och THOM´s goda tapas kombination av skivor med lufttorkad Prosciutto Crudo, fänkålssalami, salami napoli och salami spinata piccante samt rosmarinskex. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.
Kopierat!
Hitta återförsäljare
  • Produktinformation

    Beskrivning: PAUL och THOM´s goda tapas kombination av skivor med lufttorkad Prosciutto Crudo, fänkålssalami, salami napoli och salami spinata piccante samt rosmarinskex. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.

    GTIN: 07331631005816

    Artikel id: 3825

    Nettovikt: 130g

    Tillverkningsland: Polen

    Ursprung: EU, Italien

    Förpackning: Plastförpackning. Förpackad i en skyddande atmosfär.

    Antal: 8 förp à 130g per låda.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Salami Napoli: Griskött*, salt, aromer, dextros, sackaros, antioxidationsmedel: E301, konserveringsmedel: E252, E250. *Ursprung: EU. För tillverkning av 100g färdig salami har 130g griskött använts. Näringsvärde per 100 gram: Energi: 1390 kJ/ 335 kcal. Fett: 27g. Varav mättat fett: 11g. Kolhydrater: <0,1g. Varav sockerarter: <0,1g. Protein: 23g. Salt: 4,5g. Salami Spinata Piccante: Griskött*, salt, kryddor, aromer, dextros, sackaros, antioxidationsmedel: E301, konserveringsmedel: E252, E250. *Ursprung: EU. För tillverkning av 100g färdig salami har 130g griskött använts. Näringsvärde per 100 gram: Energi: 1390kJ/ 335 kcal. Fett: 27g. Varav mättat fett: 11g. Kolhydrater: <0,1g. Varav sockerarter: <0,1g. Protein: 23g. Salt: 4,5g. Prosciutto Crudo: Griskött*, salt, konserveringsmedel: E252. *Ursprung: Italien. Till 100g färdig Prosciutto Crudo har 240g griskött använts. Näringsvärde per 100 gram: Energi: 1051 kJ/ 252 kcal. Fett: 16g. Varav mättat fett: 5g. Kolhydrater: <0,5g. Varav sockerarter: <0,5g. Protein: 27g. Salt: 5g. Fänkålsalami: Griskött*, salt, fänkålsfrö (0,5%), malda och hela korn av peppar, sockerarter (dextros och sackaros), torkad vitlök, antioxidationsmedel: E300, konserveringsmedel: E252. *Ursprung: Italien. Till 100 g färdig fänkålsalami har 143g griskött använts. Näringsvärde per 100 gram: Energi: 1681 kJ/ 402 kcal. Fett:33g. Varav mättat fett: 11,5g. Kolhydrater: 1g. Varav sockerarter: 1g. Protein: 25,8g. Salt: 3,6g. Rosmarinkex: VETEmjöl, solrosolja, salt, rosmarin (0,8%), extra virgin olivolja, jäst, malt från VETE. Näringsvärde per 100 gram: Energi: 1813 kJ/ 432 kcal. Fett: 12,4g. Varav mättat fett: 1,7g. Kolhydrater: 66,9g. Varav sockerarter: 2,3g. Protein: 11g. Salt: 2,7g.

  • Förvaring och hållbarhet

    Förvaring: Kylvara, förvaras i 0°C - +8°C.

    Hållbarhet: 65 dagar. Öppnad förpackning förvaras kylt i högst +8°C, konsumeras inom 2 dagar.

  • Allergiinformation

    Allergier: Mjölk; Laktos; Ägg; Gluten; Soja; Sesamfrön

  • Obs! Information på förpackning är alltid den som gäller.

    Namn: Saluhall Toscana