Tapasbricka

Enkel

Så här fixar du en supergod och smakrik tapasbricka! Fylld med spansk chark, ost och smakrika oliver och inläggningar.

Ingredienser

Tapasbricka

70 g Saluhall Fuet Iberico

120 g Jamón Serrano skinka

175 g Saluhall Barcelona

280 g Pepperballs (finns både i glasburk och plastburk samt delidisken)

150 g Tapasost la Reserva

150 g Oliver, Olympiamix från delikatessdisken

Gör så här

Öppna alla förpackningar. Låt charken vila i rumstemperatur i cirka 10 minuter innan du lägger upp på fat/skärbräda. På så sätt är charken lättare att hantera och smakerna får verkligen komma fram.

Skär upp osten i trekanter.

Lägg upp oliver och Pepperballs i små skålar eller direkt på brickan.

Tips! Goda tillbehör är soltorkade tomater, grissini och bröd.

Kopierat!

Produkter i receptet