Så här fixar du en supergod och smakrik tapasbricka! Fylld med spansk chark, ost och smakrika oliver och inläggningar.

Tapasbricka
Enkel
Ingredienser
Tapasbricka
70 g Saluhall Fuet Iberico
120 g Jamón Serrano skinka
175 g Saluhall Barcelona
280 g Pepperballs (finns både i glasburk och plastburk samt delidisken)
150 g Tapasost la Reserva
150 g Oliver, Olympiamix från delikatessdisken
Gör så här
Öppna alla förpackningar. Låt charken vila i rumstemperatur i cirka 10 minuter innan du lägger upp på fat/skärbräda. På så sätt är charken lättare att hantera och smakerna får verkligen komma fram.
Skär upp osten i trekanter.
Lägg upp oliver och Pepperballs i små skålar eller direkt på brickan.
Tips! Goda tillbehör är soltorkade tomater, grissini och bröd.
Kopierat!
Produkter i receptet


Grissini Classico

Pepperballs

Pepperballs

Saluhall Barcelona
