Spaniens lufttorkade serrano, smakrik salami, lagrade ostar och oliver bjuder på en smakresa direkt till den ljuvliga ön Mallorca. Solmogna, salta och fylliga smaker som för tankarna till varma kvällar, tapas och medelhavets dofter.
Fyllig, kryddig och oemotståndligt god – vår chorizo från Rioja tar dina rätter till nästa nivå. Låt dig inspireras av läckra tapasrecept, smakrika tips och äkta hantverk.
Mousserande och uppfriskande lemonad med oförändrat recept i nästan ett sekel från Maison Rième. Endast med rena tillsatser. Här smaksatt med citron.
Ostbricka med spanska och italienska ostar. Saluhall Ostbricka från PAUL och THOM med ostarna Pecorino med tryffel, Manchego ost DOP, rökt ost, Iberico ost och Mezcla som är en spansk lagrad hårdost gjord på komjölk och fårmjölk, Perfekt som tapas ostbricka för 2 personer.
Färskostfyllda, urkärnade, röda sötpepparfrukter fyllda med färskost. Osten har en välbalanserad sötma och krämighet. Passar utmärkt till grillat, tapas och mixa till en kall sås.
Saluhall Gouda Reserva är en smakrik och halvhård Goudaost med välbalanserad sälta. Osten lagras naturligt i 12 månader. Korna strövar fritt 6 månader om året och äter mestadels gräs, även inomhus. Osten har en naturell ostfärg, lite blekare än andra ostar då den är fri från färgämnen.
Tunna skivor av gårdsprosciutto. Lufttorkad i 12 månader och rödvinsmarinerad i 14 dagar med Barolovin.
Saluhall Gouda Creamy en Goudaost med fin smak och rund eftertoning trots sin korta lagringstid. Osten lagras naturligt i 2 månader. Korna strövar fritt 6 månader om året och äter mestadels gräs, även inomhus. Osten har en naturell ostfärg, lite blekare än andra ostar då den är fri från färgämnen.
Saluhall Gouda Reserva är en smakrik och halvhård Goudaost med välbalanserad sälta. Osten lagras naturligt i 12 månader. Korna strövar fritt 6 månader om året och äter mestadels gräs, även inomhus. Osten har en naturell ostfärg, lite blekare än andra ostar då den är fri från färgämnen.
Ostbricka med spanska och italienska ostar. Saluhall Ostbricka från PAUL och THOM med ostarna Pecorino med tryffel, Manchego ost DOP, rökt ost, Iberico ost och Mezcla som är en spansk lagrad hårdost gjord på komjölk och fårmjölk, Perfekt som tapas ostbricka för 2 personer.
Tapasbricka Barcelonna från PAUL och THOM med spanska lufttorkade produkterna Serrano skinka, Chorizo Pamplona, Chorizo, Salchichon salami och Fuet salami, Perfekt som tapasbricka för 2 personer.
PAUL och THOM´s goda tapas kombination av tunt skivad lufttorkad Serrano, Chorizo, pastöriserad lagrad ost av typen semicrudo Mezcla och gröna oliver. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.
PAUL och THOM´s goda tapas kombination av skivor med lufttorkad Prosciutto Crudo, fänkålssalami, salami napoli och salami spinata piccante samt rosmarinskex. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.
PAUL och THOM´s goda trio av Fueter, Fuet Classic, Fuet Chorizo och Fuet Extra smaksatt med rödpeppar. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.
Saluhall Rom är en italiensk tapasbricka med Tryffelsalami, Fänkålssalami, Spinata Piccante, Prosciutto Trention och Provolone ost. Perfekt som tapasbricka för 2 personer. Lufttorkad prosciutto som tillverkats från noggrant utvalda fläskben, som saltats, kryddats och som sedan har fått mogna i 5–6 månader. Kryddningen ger prosciutton en härlig smak. Lufttorkad salami från Italien med en pikant smak av chili som fått mognat i minst fem veckor. Gårdstillverkad salami från Italien, kryddad med fänkål som ger en fin smak, salamin har en ljuvlig dolce och smälter i munnen. Lufttorkad salami med smak av tryffel. Tryffelflingorna i salamin ger en njutbar upplevelse. Halvhård ost tillverkad av komjölk med hög fetthalt som har lagrats i minimum 2-3 månader. Osten är ljusgul till vit i färgen och har en mjuk och mild smak.
PAUL och THOM´s Saluhall Fänkålsalami från Italien är beredd av utvald köttråvara och kryddad med fänkålsfrö, svartpeppar och vitlök. En salami med karaktär och ljuvliga lakritstoner som ger mersmak. Fänkålssalami passar perfekt till tapasbricka, bufféer och picknicken.
PAUL och THOM´s Saluhall Salami Napoli. Lufttorkad salami Napoli, mustig och lite rökig i smaken. Perfekt till antipasti och som pålägg men även med frukt, bröd och kraftigare drycker.
För att förstå hur varumärket PAUL och THOM vuxit fram måste vi gå tillbaka i tiden. Till 1960-talet närmare bestämt, och till staden Gummersbach...
Vi värdesätter goda relationer och hållbara samarbeten. Att alltid vara närvarande i vår produktion och näringskedja – med fokus på personal, råvara, kvalitet och smak.