Kall studentbuffe - Tips och recept

När det är dags att fira en student är en kall buffé ett utmärkt val för att skapa en avslappnad och njutbar atmosfär. På PAUL och THOM erbjuder vi ett brett sortiment av delikatesser som gör din studentbuffé både välsmakande och minnesvärd. Här är några tips på hur du kan använda våra produkter för att skapa en imponerande kall studentbuffé.

chark och salami topp.png

Charkbricka till en kall studentbuffe

En charkbricka är alltid en favorit på buffébordet. Använd våra utsökta skinkor från serien saluhall, tillsammans med krispiga salamichips och smakrik ölkorv, för att skapa en aptitretande och vacker charkbricka. Komplettera med färska frukter och nötter för att tillföra extra smak och textur.

Ostbricka med våra fantastiska ostar

En ostbricka är ett elegant och läckert inslag på en kall studentbuffé. Använd våra fantastiska ostar för att skapa en varierad och smakrik ostbricka. Kombinera mjuka och hårda ostar med färska frukter, kex och marmelad för att erbjuda en komplett smakupplevelse. Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa ostar från Catarina König, som garanterar en lyxig och minnesvärd upplevelse för dina gäster.

Mini pajer med Catarina Königs ostar

Mini pajer är perfekta små munsbitar för en kall studentbuffé. Använd smördeg eller pajskal och fyll dem med Catarina Königs ostar och dina favoritgrönsaker. Dessa små pajer är enkla att göra och kan serveras både varma och kalla, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott till din buffé. Länk till recept finner ni här!

Läckra breadsticks 

Breadsticks är ett annat läckert och enkelt alternativ för din buffé. Använd färdig pizzadeg och toppa med riven Catarina Königs ost. Grädda tills de är gyllenbruna och osten har smält. Dessa krispiga och smakrika breadsticks är perfekta att doppa i olika såser och passar utmärkt som tilltugg till de andra rätterna på din buffé. Länk på recept finner ni här!

Fördelar med en kall studentbuffe

Att välja en kall studentbuffé har många fördelar som gör din studentmottagning både smidig och njutbar. För det första är en kall studentbuffé enkel att förbereda i förväg, vilket minskar stressen på själva festdagen. Du kan förbereda och arrangera maten i god tid och fokusera på att fira studenten.

En kall studentbuffé erbjuder också en stor variation av rätter, vilket gör att det finns något för alla smaker. Med delikatesser som charkbrickor med skinkor, salamichips och ölkorv från PAUL och THOM, samt en lyxig ostbricka med ostar från Catarina König, får dina gäster en smakupplevelse utöver det vanliga.

Dessutom är en kall buffé praktisk för större sällskap eftersom maten kan stå framme längre utan att behöva hållas varm. Detta gör att gästerna kan njuta av maten i sin egen takt och gå tillbaka för påfyllning när de vill.

Vi hoppas att dessa tips och idéer hjälper dig att skapa en fantastisk kall studentbuffé. På PAUL och THOM är vi stolta över våra högkvalitativa produkter som gör varje fest till en succé. Besök oss för fler inspirerande recept och produkter som lyfter din studentmottagning till nya höjder.

Lycka till med din buffé och njut av de läckra smakerna!