Mat till kräftskivan

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av delikatesser som kommer att förhöja din kräftskiva och göra den minnesvärd. Från klassiska smaker till innovativa rätter, våra produkter är designade för att passa alla smaklökar och tillfällen. Låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig fest med våra inspirerande recept, tips och högkvalitativa ingredienser.

saluhall_topp.png

Vår favorit mat till kräftskivan

Vill du ge din kräftskiva en modern twist? Varva de traditionella kräftorna med läckra delikatesser från PAUL och THOM för en nytänkande och smakrik fest. Prova att inkludera våra utsökta charkprodukter, som ölkorv och salamichips, som ett spännande komplement till kräftorna. Dessa smakrika tilltugg passar perfekt som små munsbitar mellan kräftorna och ger en fin variation i smak och textur.

För att förhöja upplevelsen ytterligare kan du även lägga till några av våra högkvalitativa ostar. Kombinera olika sorter för en ostbricka som bjuder på allt från milda till starka smaker, vilket ger dina gäster en riktig smakresa. Genom att blanda traditionella kräftor med chark och ostar skapar du en innovativ och oförglömlig kräftskiva som kommer att imponera på alla.

Recept för kräftskivan

Att skapa en minnesvärd kräftskiva handlar om att kombinera traditionella rätter med nya smakupplevelser. Här är några läckra recept för kräftskivan som kommer att förhöja middagen och imponera på dina gäster.

Potatisgratäng med tzatziki

Recept_Kasslergratäng_potatisgratäng_tzatziki.png

Potatisgratäng är ett perfekt komplement till kräftskivan, som tillför både mättnad och härliga smaker. Denna variant, gjord med parmigiano reggiano och PAUL och THOMS egen tzatziki krydda, blir en garanterad succé på festbordet. Den krämiga och smakrika gratängen balanserar perfekt med de salta kräftorna och andra delikatesser.

Vitlöksbröd

recept vitlöksbröd.png

Vitlöksbröd är ett klassiskt och älskat tillbehör som passar perfekt till kräftskivan. Det är enkelt att göra och blir extra lyxigt när det toppas med vår utsökta ost Tapas ost la Reserva. Denna kombination ger brödet en härligt krispig yta och en oemotståndlig smak som kompletterar kräftorna på ett underbart sätt.

Pizza bianco med salamichips

Recept_pizza_salamichips.png

Pizza bianco är en utsökt och elegant rätt som passar perfekt som ett komplement till kräftskivan. Den krämiga basen och de rika smakerna från våra utsökta salamichips ger denna pizza en unik och läcker twist. Våra salamichips, som finns i olika smaker, tillför en härlig textur och en smakexplosion som gör varje tugga till en njutning.

Mini pajer med ost från Catarina König

Mini pajer är perfekta små munsbitar som mat till kräftskivan. Använd smördeg eller pajskal och fyll dem med Catarina Königs ostar och dina favoritgrönsaker. Dessa små pajer är enkla att göra och kan serveras både varma och kalla, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott till din buffé. Länk till recept finner ni här!

Drycker som kompletterar din meny på kräftskivan

Ingen kräftskiva är komplett utan de rätta dryckerna som både förhöjer smakerna och skapar en festlig stämning. En mocktail med smak av granatäpple är en perfekt fördrink och cocktail till kräftskivan som erbjuder en härlig balans av sött, syrligt och citrus. Denna mocktail är inte bara uppfriskande och läcker, utan även enkel att göra, vilket gör den till ett utmärkt val för att starta festligheterna.