Nyhet

Saluhall Toscana - Italiensk tapasbricka med lufttorkad chark.

Smakrik chark från Toscana

Tapasbrickan Saluhall Toscana innehåller några av våra lufttorkade favoriter och ett krispigt kex smaksatt med rosmarin.

3825_1.png

Man kan ju inte annat än älska Toscana och dess böljande vidder och ljumma vindar. I hjärtat av Toscana närmare bestämt i Roccastrada skapar Subissati ren charkmagi. Byn ligger högt upp på kullar med magiska vyer över det toscanska landskapet. Detta gynnar tillverkningen av naturligt lufttorkad chark då den "goda" luften är en god bundsförvant för konservering och mognad.⁠

”Bra råvaror, salt, havsvind och tid”.⁠

Med fokus på god djurhållning och lokala grödor skapas magi. Grisarna strövar fritt och bökar efter föda, denna miljö bidrar till en en naturlig tillväxt av djuren. De enda tillsatserna för den ljuvliga charken är salt, kryddor, tid och den naturliga bergsluften.⁠

På charkbrickan Saluhall Toscana har vi samlat några av våra favoriter såsom; Salami Napoli, Salami Spinata Piccante, Prosciutto Crudo, Fänkålssalami och Rosmarinkex. Saluhall Toscana är perfekt för 2 personer att avnjuta tillsammans med ett mustigt rött vin.

Finns hos välsorterade ICA-butiker! Hittar du den inte i din butik - fråga efter den. Handla online via Picsmart, kika om just din ICA Kvantum butik har våra godsaker. Gå till Picsmart.