Sugen på tapas?

Låt oss inspirera till en smakrik vardag!

Tapasbrickor - bara att öppna och njuta!

Saluhall Ostbricka

Ostbricka med spanska och italienska ostar. Saluhall Ostbricka från PAUL och THOM med ostarna Pecorino med tryffel, Manchego ost DOP, rökt ost, Iberico ost och Mezcla som är en spansk lagrad hårdost gjord på komjölk och fårmjölk, Perfekt som tapas ostbricka för 2 personer.

Saluhall BARCELONA

Tapasbricka Barcelonna från PAUL och THOM med spanska lufttorkade produkterna Serrano skinka, Chorizo Pamplona, Chorizo, Salchichon salami och Fuet salami, Perfekt som tapasbricka för 2 personer.

Saluhall MALLORCA

PAUL och THOM´s Tapasbricka Mallorca. God tapas kombination av skivor med lufttorkad Serrano, Chorizo, lagrad ost och gröna oliver. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg. Ost från ko-, get och fårmjölk och dem gröna oliverna är urkärnade.

Saluhall Toscana

PAUL och THOM´s goda tapas kombination av skivor med lufttorkad Prosciutto Crudo, fänkålssalami, salami napoli och salami spinata piccante samt rosmarinskex. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.

Saluhall FUET TRIO

PAUL och THOM´s goda trio av Fueter, Fuet Classic, Fuet Chorizo och Fuet Extra smaksatt med rödpeppar. Ljuvlig smakrik blandning att njuta av som tapas, pålägg och tilltugg.

Saluhall Rom

Saluhall Rom är en italiensk tapasbricka med Tryffelsalami, Fänkålssalami, Spinata Piccante, Prosciutto Trention och Provolone ost. Perfekt som tapasbricka för 2 personer. Lufttorkad prosciutto som tillverkats från noggrant utvalda fläskben, som saltats, kryddats och som sedan har fått mogna i 5–6 månader. Kryddningen ger prosciutton en härlig smak. Lufttorkad salami från Italien med en pikant smak av chili som fått mognat i minst fem veckor. Gårdstillverkad salami från Italien, kryddad med fänkål som ger en fin smak, salamin har en ljuvlig dolce och smälter i munnen. Lufttorkad salami med smak av tryffel. Tryffelflingorna i salamin ger en njutbar upplevelse. Halvhård ost tillverkad av komjölk med hög fetthalt som har lagrats i minimum 2-3 månader. Osten är ljusgul till vit i färgen och har en mjuk och mild smak.