Chark till delidisken

Bresaola Punta D’Anca

Italiensk Bresaola skapad på oxinnanlår, lufttorkad i cirka 11-12 månader.

Bresaola skapad på oxinnanlår, lufttorkad i cirka 11-12 månader. Produceras i Valtellinadalen, Italien. Magiskt att äta i tunna skivor på en bädd av ruccola, ringla lite dadelbalsamico över.

FörvaringKylvara: Högst +8°C
UrsprungRåvara EU. Produceras i Valtellinadalen, Italien.
Vikt1,5-2 kg
FörpackningVakuumförpackad
GTIN2361 9154 0000 1
Hållbarhet40 dagar

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Nötkött* 96%, salt, dextros, naturlig arom, konserveringsmedel: E250, E252. *Ursprung: EU.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi645 kJ/152 kcal
Fett1,9 g
Varav mättat fett1,1 g
Kolhydrater0,8 g
Varav sockerarter0,0 g
Protein33,0 g
Salt3,2 g

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Svaveldioxid   Svaveldioxid-
Soja-
Jordnötter   Jordnötter-
Nötter   Nötter-
Gluten   Gluten-
Senap   Senap-
Ägg   Ägg-
Laktos   Laktos-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Selleri   Selleri-
Mjölk   Mjölk-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-