Chark till delidisken

Fransk Lantsalami

Den bästa salamin! Lång mognad med högsta kvalitet och smak. Rågbrödsformad bit utan behov av avmantling. Tillverkad i Ardennerna på gränsen mellan Frankrike och Belgien.

Absoluta toppklass i salami! Traditionellt tillverkad i Ardennerna på gränsen mellan Frankrike och Belgien. Mager salami med hela pepparkorn i. och ompysslad under upp till 90 dagar. Under mognadsprocessen på cirka 90 dagar skapas det vita lagret runt salamin. En underbar subtil smak som gradvis vänder mot camembert ton. Bitar utan behov av avmantling om cirka 1,5 kg

FörvaringKylvara: +6-8ºC
UrsprungEU. Produerad i Belgien.
Viktca 1,5 kg
FörpackningFörpackad i en skyddande atmosfär
Hållbarhet40 dagar
Belgium

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Griskött*, salt,protein (av MJÖLK), dextros, maltodextrin, kryddor, naturlig arom, vitlökspulver, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250, E252), syrakultur. Yta behandlad med: färgämne (E170), konserveringsmedel (E202, E235). Till 100g färdig vara har använts140g griskött. Ursprung: *EU.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi1255 kJ/ 301 kcal
Fett21g
Varav mättat fett8g
Kolhydrater0,1g
Varav sockerarter0,1g
Protein28g
Salt4,1g

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Soja-
Laktos   LaktosJA
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   MjölkJA
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-