Privat
Företag
Recept
Inspiration
Kundtjänst
Kontakta oss
Frågor & svar
Produkter
Chark- och ostserien
Chark till delidisken
Färskkorv & grillkorv
Balsamico & vinäger
Ost & tillbehör
Inläggningar konsumentförpackat
Tapas & Antipasti
Inläggningar delidisk
Lemonad
Kryddor & smaksättare
Displayer
Allergiguiden
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Våra förpackningar
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Återförsäljare
Bli återförsäljare
E-handel
Kundtjänst
Inspiration
Tapas
Charkbricka
Ostbricka
BBQ
Dryck
Kunskap
Recept
Produkter
Charkserien Saluhall
Chark & salami
Inläggningar konsumentförpackat
Chark Delidisk
Ölkorv & Snacks
Ost & tillbehör
Vegetariska produkter
Inläggningar Delidisk
Tapas & Antipasti
Balsamico & Vinäger
Lemonader
Displayer
Färskkorv & Grillkorv
Kryddor & Smaksättare
Säsongsvaror
Om oss
Vår historia
Om oss
Miljö & hållbarhet
Våra förpackningar
Djurhållning
Press
GDPR
Kontakta oss
Jobba hos oss
Tävlingsregler
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Butiksutveckling
Utbildning
Produkter
Sök
Hem
Recept
Ugnsbakad torsk med sötpotatis
Ingredienser
400 g Torsk
3 st Sötpotatis
1 dl Bruschettakrydda
1,5 dl Vatten
1 msk Olivolja
1-2 msk Tomatpuré
Ugnsbakad torsk med sötpotatis
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Enkel
Ugnsbakad torsk med sötpotatis
Ugnsbakad torsk med bruschettaröra tillsammans med sötpotatis
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Potatissallad med zucchini och melon
Tunnbrödssnittar med bruschettaskinka
Poké bowl med avokadoröra och salamichips
Pizzabullar med bruschettaskinka
Ingredienser
400 g Torsk
3 st Sötpotatis
1 dl Bruschettakrydda
1,5 dl Vatten
1 msk Olivolja
1-2 msk Tomatpuré
1 min
Ugnsbakad torsk med sötpotatis
Ugnsbakad torsk med bruschettaröra tillsammans med sötpotatis
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic