Tips för hur du kan piffa upp dina bjudningar, bufféer och ditt högtidsfirande med goda recept från PAUL och THOM. Låt dig inspireras av enkla rätter, dukningar, tapastallrikar med olika smakkombinationer och mycket mer.
Nyheter! Lyxchark från Italien skapat av IBRIDABRADA och deras egna grisras. IBRIDABRADA-grisen är född och uppfödd och strövar fritt i Montecavolo i provinsen Reggio Emilia.
Vad är det för skillnad mellan tapas och plockmat egentligen? De två är ganska lika varandra i upplägg och de små delikatesserna som de bjuder på. Läs mer här.
Det svenska grönsaksåret är magiskt och fyllt med härliga råvaror. Hösten har flera skördemånader med härliga rotfrukter, rovor och gröna blad! Inspirera konsumenten med smakrika recept och konvertera till köp.
Högkvalitativ färskkorv som kan smaksättas med kryddor och örter. Kan med fördel grillas och användas i grytor. Läs mer om skillnaden mellan Salsiccia och Salchichas.
Gillar du Iberico? Då kommer du verkligen att uppskatta Jamon Duroc. Lövtunna skivor, rik smak och fin marmorering vilket gör skinkan saftig. Lufttorkad i minst 18 månader!
Passa på att beställa hem vår lyxchark av tapas-, ost- och mixtallrikar. Med dessa godingar erbjuder du konsumenten ett bredare utbud än det som finns i butik idag.