Utveckla din butik

Tillsammans skapar vi unika säljlösningar och utvecklar ditt butikskoncept för att inspirera och sprida matglädje för dina kunder. Våra butiksutvecklare har gedigen kunskap inom produktkunskap, koncept och exponering. Önskar du vidareutbilda din personal specialanpassar vi dessa för just er.

Som återförsäljare av våra produkter är vi affärspartners och tillsammans med er utvecklar vi lönsamma affärer som genererar stärkta marginaler. En viktig faktor är er säljyta och hur varorna exponeras. Genom bra information på skyltar hjälper ni produkterna att tala för sig själva. Tröskeln för ett köpbeslut sänks och kunden kan enkelt ta ett beslut. PAUL och THOMs butiksutvecklare tillsammans med vår snickare skapar unika säljlösningar för just din butik.

Kunskap skapar oändliga möjligheter

Vi erbjuder specialanpassade utbildningar för både personal och ledare inom FMCG. Den viktigaste framgångsfaktorn är er personal och kunskap om det man säljer. Det är faktiskt mer avgörande än sortimentet och utseendet på disken. Självklart samverkar alla dessa faktorer och alla är viktiga. Men utan kunskap om produkterna, deras kvalitet, innehåll och ursprung samt historia är det svårt. Nyckeln till framgång är alltså kompetens, hur ni använder er kunskap.

Vi fokuserar på analys och strategi och kopplar på konsumentbeteende, säljteknik och produktkunskap. Vi vill att ni skall inspirera kunden – ge hen en matupplevelse i din butik med personliga tips. Vi vill lära er att sälja med känsla, skapa rutiner och effektivisera köpupplevelsen.

Våra utbildningar; Säljteknik, produktkunskap, rutiner och arbetssätt, beteendevetenskap med säljteknik, optimerat kundvarv, exponeringsteknik, relation och kundfokus samt behovsanpassade utbildningar unika för just er.

PAUL och THOMs kompetenta utbildningsteam hjälper deli och färskvarumedarbetare samt ledare över hela landet på såväl bas som toppnivå med mycket uppskattat resultat.

Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en utbildning som är anpassad utefter era behov. Kontakta oss på 08-594 510 79 eller skicka ett mail till info@paulochthom.se